Welkom en leuk dat je een 'kijkje' neemt op deze site. Ik ben Astrid Sijtzema, woonachtig te Boskoop. Naast mijn massagepraktijk Khun Mai heb ik een grote passie: schilderen. Ik ben gek op experimenteren, nieuwe dingen ontdekken en mezelf te ontwikkelen op het gebied van schilderen. In 2017 heb ik het jaartraject 'op weg naar het kunstenaarschap' bij Academie Filarski afgerond.

Tijdens het schilderen laat ik mij meeslepen door het scheppingsproces. Al zoekend naar vorm, kleur en compositie worden mijn werken intuïtief laag voor laag opgebouwd en komen uiteindelijk de 'eindbeelden' tevoorschijn. Vele werken kenmerken zich door hun 'gelaagdheid' en hebben een doorleefde en aangetaste uitstraling.

Een van mijn inspiratiebronnen is de ‘mens onderweg’. Deze werken laten de kracht van 'het samen zijn' voelen en de kracht van 'het alleen zijn'.

Ook laat ik mij graag inspireren door ‘de oudheid’. De 'oudheid' spreekt nog steeds tot onze verbeelding en raakt het 'mystieke' deel in ons aan.

Wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. 

Wil je weten of een werk nog te koop is? Of info over het formaat, de prijs of titel? Klik dan op het betreffende werk of bel of mail gerust.